De Ultieme Ibiza Retraite: Een Reis naar Transformatie

Welkom bij onze exclusieve retraite op het betoverende eiland Ibiza, waar we je uitnodigen op een reis van zelfontdekking en transformatie. Deze unieke ervaring combineert oude praktijken met moderne benaderingen om je te helpen je mindset te veranderen, je innerlijke kracht te ontdekken en van je Hoofd naar je Hart te gaan. Om zo meer vanuit je gevoel in plaats van uit je hoofd te gaan leven. Ontdek dat jij je eigen leven kan maken.
Vanuit je Hoofd naar je Hart


Mindset Verandering

Door tools en ervaringen zul je gaan ontdekken hoe je negatieve denkpatronen kunt doorbreken en een positievere kijk op het leven kunt omarmen.

Yoga & Cacao Ceremonie

Ontwaak elke ochtend met heerlijke yogasessies, waarbij je de verbinding tussen lichaam, geest en ziel versterkt. Daarna dompelen we je een aantal middagen onder in de magie van een traditionele cacao ceremonie, waarbij de helende krachten van cacao je helpen om dieper in jezelf te reizen en emotionele blokkades los te laten.

Sounds of Nature & Ademwerk

Laat je meeslepen door de helende klanken tijdens onze cacao klankhealing-sessies, waarbij resonante frequenties je energiecentra in balans brengen en diepe ontspanning bevorderen. Bovendien zul je de kracht van ademwerk ervaren, een eeuwenoude techniek die je helpt om stress los te laten, je geest te kalmeren en fysieke emotionele en mentale welzijn te bevorderen.

Sjamanisme

Jouw Krachtdier ontdekken middels het krachtdierspel.

Het krachtdierenspel

Het krachtdierspel is een krachtig hulpmiddel voor zelfreflectie, persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Het biedt een manier om in contact te komen met jouw krachtdier wat jou kan helpen door middel van zijn of haar kracht in te zetten en de wijsheid van de natuur en het dierenrijk mee te nemen op jouw spirituele pad.

Beleving in een Luxe authentieke Villa met Zwembad

Geniet van een onvergetelijk verblijf in onze authentieke villa, waar comfort en ontdekken samenkomen. Ontspan aan het kristalheldere zwembad, omringd door de uitgestrekte tuinen en adembenemende uitzichten, en laat de rust en de vrouwelijke energie van het eiland je ziel omarmen.

Tools voor Levensverandering

Tijdens je verblijf zul je niet alleen waardevolle tools en praktische inzichten ontvangen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven, maar we gaan ook verder dan dat. Na de retraite bieden we je vrijblijvend de mogelijkheid om deel te nemen aan onze cacao bliss microdosering, waarmee je de geleerde tools kunt versterken en als een rode draad kunt integreren in je dagelijkse routine (niet inbegrepen in de prijs).

Deze begeleiding strekt zich uit over een maand, zodat je niet alleen tijdens de retraite, maar ook daarna ondersteund wordt om in het fijne gevoel te blijven en de transformatie voort te zetten.

Reserveer Nu

Klaar om de reis van je leven te beginnen? Reserveer nu je plek voor onze retraite op Ibiza en geef jezelf het geschenk van transformatie, verbinding en innerlijke groei. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze onvergetelijke reis naar zelfontdekking en empowerment.

Inclusief
- 6 dagen, 5 overnachtingen in de prachtige authentieke villa
- Elke dag een super gezond heerlijk (eventueel vegetarisch) ontbijt, lunch en diner
- Onbeperkt koffie thee en versnaperingen

Exclusief
- Vliegticket

Voor contact en vragen over reserveringen, stuur dan gerust een bericht via het nummer: 0648477457 of e-mail naar: ibooicacao@hotmail.com.

Heb je vragen over de retraite of wil je graag jouw plekje veiligstellen? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen!

Liefs het team van IbooiCacao ❤️
☀️☀️☀️☀️☀️

Je kunt hier inschrijven via Villa Follow the Sun

 

Vragen over de retraite of wil je graag jouw plekje veiligstellen? 

Neem dan contact met op via de onderstaande gegevens. Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.
 

Contact Informatie

Ultieme retraite Ibiza:
Ibooica 0648477457
ibooicacao@hotmail.com

Yoga
Shaliny 0639206569