Op reis naar innerlijke heling en transformatie: Mijn verhaal en missie

Welkom in mijn wereld, waar een combinatie van facetten samenkomen om een ruimte van diepe heling, transformatie en innerlijke rust te creëren. Mijn naam is Ibooica, en mijn reis naar mezelf en naar het verlangen dit te delen met anderen op het pad van zelfontdekking en transformeren begon met mijn eigen reis door pijn en trauma.
Image

Als ik het kan, dan kan jij het ook.

Als iemand die veel heeft meegemaakt, getraumatiseerd is en geraakt door het leven, heb ik talloze therapieën en opleidingen doorlopen op zoek naar herstel en transformatie.

Ook op het gebied van trauma, van angsten en panieken ben ik een ervaringsdeskundige. Een gegeneraliseerde angststoornis wat zich bij mij uit in 2 aspecten. Waardoor er gedachten ontstaan die mij behoorlijk konden beheersen. En helaas soms nog.

Hoewel de therapieen en opleidingen zeker hun waarde hebben, was het pas toen ik mijn eigen weg daarin vond. Een pad dat zowel gebaseerd is op ervaring, als op diepgaande kennis.

Kennis die ik niet alleen las maar ook letterlijk ging uitvoeren, waardoor ik langzaam maar zeker ging transformeren. Ik geloof namelijk in de kracht van ervaring en de transformerende kracht van kennis en uitvoeren en beleven van de kennis.

Door mijn eigen reis van pijn naar transformatie heb ik een way of life ervaren die niet alleen mijzelf helpt, maar die ik nu met anderen wil delen.

Mijn missie is eenvoudig: ik wil jou de tools aanreiken die ik zelf heb ontdekt, en ervaren. Tools die voor iedereen toegankelijk zijn en die leiden naar transformatie.

Een transformatie die ervoor zorgt dat jij in jouw eigen kracht leert staan en jij dat ook zo voelt en ervaart.

Meditatie, affirmatie, bewegen, ademwerk en de cacao bliss micro dosering zijn slechts enkele van de gereedschappen die ik steeds weer inzet naar mezelf op mijn eigen pad van transformatie en daardoor in de transformatie te blijven. Door middel van deze facetten kunnen we samen diep in jou zelf duiken, blokkades doorbreken en verbinding maken met Jou ware Zijn. Ik geloof in de kracht van eenvoud en authenticiteit.

Mijn boodschap is duidelijk: Als ik het kan, dan kan jij het ook.

Ik reik je geen ingewikkelde technieken aan, maar simpele en effectieve methoden die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Naast persoonlijke ceremonies in Nederland zijn ook de retraites op Ibiza een kans om jezelf onder te dompelen in een veilige en ondersteunende omgeving, weg van de drukte van het dagelijks leven. Samen zullen we werken aan het transformeren van eventuele stress pijn en verdriet naar kracht en veerkracht.

Ook kan deze methode ingezet worden als je meer wilt ontdekken in jezelf en de Reis naar jouw Unieke Zelf wilt gaan ervaren

Mijn motto is: Van Weten, naar Doen, naar Zijn!

Als je klaar bent om de reis naar innerlijke transformatie aan te gaan, ben ik hier om jou mijn hand te reiken en je te begeleiden op dit prachtige avontuur. Want uiteindelijk is er niets krachtigers dan de reis naar je eigen Hart. ❤

Wie ben ik op deze aarde, en wat doe ik hier?

Zoals ik hierboven al had genoemd is mijn naam, Ibooica. Ik ben oprichtster van De Verandering.

En ja, wat zegt dat eigenlijk ?

De woorden spreken voor zich, maar wat zit er achter deze zinnen?
Ibooica is mijn voornaam, en dat is een naam waar ik heel blij mee ben.

Daarnaast ben ik onderdeel van de aarde het heelal, de energïeen, Het Alles, en precies dat is hetgene wat mij altijd al bezig heeft gehouden en nog steeds houd.

Want wie ben ik op deze aarde, en wat doe ik hier?

Als klein meisje was ik al gefascineerd door het leven en de dood.
Al was ik een wat dromerig,springerig, brutaal, opvallend, onderzoekend kind, ik zocht van kleins af aan, naar de diepste Zijn in de mens.

Zo vroeg ik op mijn 8ste of ik naar de Zondagschool mocht, gefascineerd door de kerken,de geur, het mystieke, de rust, de stilte, de begraafplaatsen.

Mijn ouders die niets hebben met de kerk of het geloof zeiden, ja dat is goed hoor!
En zo begon mijn zoektocht in het leven naar diepgang en zinsgeving.

Daarnaast is niets mij vreemd in het leven, houd ik van duidelijkheid en heb ik een behoorlijk analytisch vermogen, en sta ik met beide benen op de grond.

En vanuit die balans, en de ervaringen die het leven mij brachten, heb ik "De Verandering " opgezet.

Hierin wil ik graag mijn ervaringen en mijn leerscholen delen, en mensen tools aanreiken om zo vanuit jezelf, dichterbij jezelf te komen.

Liefde en vertrouwen, delen en eerlijkheid staan hierbij centraal.

Ik ga graag met je op pad, de reis naar jezelf.

De Verandering, is niets anders dan steeds dichterbij je diepste Zijn zijn❤

Liefs, 
Ibooica

En dit zijn de opleidingen die ik succesvol heb afgerond, certificaten die ik heb behaald en cursussen die ik heb gevolgd.

Certificaat hypnotherapeut

Twee jaar bij de Aspi in Krommenie

Training Louise Hay

Drie jarige opleiding bij Carmen de Haan in Santpoort

Training Stroomtaal coach

Bij Carmen de Haan in Santpoort

Opleiding Meditatie docente

Zonnevlecht opleidingen in Vlijmen

Opleiding Energetisch massage

Mood massage in Amersfoort

Opleiding Intuïtief masseren

Healing space in Amsterdam

Opleiding Science of Mind

Carmen de Haan in Santpoort
Image

Benieuwd naar wat Praktijk De Verandering voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met op via de onderstaande gegevens. Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Meditatie
Ibooica 0648477457

ibooicacao@hotmail.com

 
Yoga
Shaliny 0639206569