Mijn naam is, Ibooica, oprichtster van De Verandering.

En ja, wat zegt dat eigenlijk?

De woorden spreken voor zich, maar wat zit er achter deze zinnen? Ibooica is mijn voornaam, en dat is een naam waar ik heel blij mee ben.

Daarnaast ben ik onderdeel van de aarde het heelal, de energïeen, Het Alles, en precies dat is hetgene wat mij altijd al bezig heeft gehouden en nog steeds houd.
Image

Want wie ben ik op deze aarde, en wat doe ik hier?

Als klein meisje was ik al gefascineerd door het leven en de dood. Al was ik een wat eigenzinnig, brutaal en opvallend kind, ik zocht van kleins af aan, naar de diepste Zijn in de mens.

Zo vroeg ik op mijn 8ste of ik naar de Zondagschool mocht, gefascineerd door de kerken, de geur, het mystieke, de rust, de stilte, de begraafplaatsen. Mijn ouders die niets hebben met de kerk of het geloof zeiden "ja dat is goed hoor!". En zo begon mijn zoektocht in het leven naar diepgang en zinsgeving.

Daarnaast is niets mij vreemd in het leven, houd ik van duidelijkheid en heb ik een behoorlijk analytisch vermogen en sta ik met beide benen op de grond. En vanuit die balans, en de ervaringen die het leven mij brachten, heb ik "De Verandering" opgezet. Hierin wil ik graag mijn ervaringen en mijn leerscholen delen, en mensen tools aanreiken om zo vanuit jezelf, dichterbij jezelf te komen. Liefde en vertrouwen, delen en eerlijkheid staan hierbij centraal.

Ik ga graag met je op pad, de reis naar jezelf. De Verandering, is niets anders dan steeds dichterbij je diepste Zijn zijn. ❤


Liefs, 
Ibooica

En dit zijn de opleidingen die ik succesvol heb afgerond, certificaten die ik heb behaald en cursussen die ik heb gevolgd.

Certificaat hypnotherapeut

Twee jaar bij de Aspi in Krommenie

Training Louise Hay

Drie jarige opleiding bij Carmen de Haan in Santpoort

Training Stroomtaal coach

Bij Carmen de Haan in Santpoort

Opleiding Meditatie docente

Zonnevlecht opleidingen in Vlijmen

Opleiding Energetisch massage

Mood massage in Amersfoort

Opleiding Intuïtief masseren

Healing space in Amsterdam

Opleiding Science of Mind

Carmen de Haan in Santpoort
Image

Benieuwd naar wat Praktijk De Verandering voor jou kan betekenen?

Neem vandaag dan nog contact op door een berichtje te sturen via WhatsApp:
 
Meditatie
Ibooica 0648477457
 
Yoga
Shaliny 0639206569
 
Of stuur een berichtje via het contactformulier.
Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.